yunaklisin ic anadolu bölgesinde yasamissin ama burada yasayan kurtlerin asil kurtler olmadigini yazman son derece uzucu ic anadoludaki kurtlerin tarihi yavuz sultan selim doneminde surgun edilen canbeg asiretindendir ve bu kadar gecen yEyila ragmen hala dillerini ve geleneklerini bu zamana kadar yasatmislardir bugun eskiye bile gitmeden daha on yil oncesi diyarbakirdan ekonomik sebebler ve istanbul sevdasiyla yerini terk edip giden kurtler su anda dilini bile unutmus ve malesef asimilenin en allahini yasayip cocuklarini bile kurtceden uzak tutan dogu kurtleri vardir iclerinde ama biz hala her seyimizle bozulmaya ve asimileye inat ayakta durabiliyoruz bu demek degildir tabiki ic anadolu kurtlerinin hepsý canbeg asiretine mensuptur zaten canbeg asiretinden gelenler kesinlikle asil kurt býz degiliz demez kanlarýndan dolayý bunu dilleri bile dile getirmez ben canbeg asiretinden oldugumdan dolayý cok memnum :) tarihini bilmeyenler gercek sevgiyide bilemezler bence önce arastir kulaktan dolma bilgilerle burada yazmanin cok dogru oldugunu sanmiyorum cunku gercekten burda canbeg asiretini ogrenmek isteyen bir suru insan var oldugunu zannediyorum